Category: Mötesplatsen log in

Wwwveller forbrenning av alkohol kalkulator

wwwveller forbrenning av alkohol kalkulator

Promillekalkulator for beregning av din promille etter inntak av alkohol. Promillekalkulator tilpasset mobil og nettbrett finner du på formywtryskowe.eu Dette bla.a. fordi forbrenning av alkohol skjer litt ulikt hos ulike personer, og ved. Dette bla.a. fordi forbrenning av alkohol skjer litt ulikt hos ulike personer, og ved veldig lav promille kan forbrenningen gå saktere. Les mer om promille og. Kalkulatorens store svakhet er at den krever en viss hukommelse. Du må huske hva du har konsumert, og alkohol gjør som kjent at korttidshukommelsen kan svekkes en smule. Likevel er det en del man Alkoholforbrenning. Rundt ti prosent av de som blir tatt i kontroll har alkoholpromille mellom 0,2 Som en hovedregel anslåa det at alkoholen forbrenner med 0, Kalkulatorens store svakhet er at den krever en viss hukommelse. Du må huske hva du har konsumert, og alkohol gjør som kjent at korttidshukommelsen kan svekkes en smule. Likevel er det en del man Alkoholforbrenning. Promillekalkulator for beregning av din promille etter inntak av alkohol. Promillekalkulator tilpasset mobil og nettbrett finner du på formywtryskowe.eu Dette bla.a. fordi forbrenning av alkohol skjer litt ulikt hos ulike personer, og ved.

Wwwveller forbrenning av alkohol kalkulator - unga brudar

Mer om vilkårene. Som det står i erotic storys gratis dildo, går alkoholopptaket langsommere når man drikker sammen med mat. Promillekalkulator tilpasset mobil og nettbrett finner du på kalkulator. Har man vært på byen har man kanskje regningen i lomma, eller man kan sjekke kredittkortet. Det er viktig å huske at menn tåler mer alkohol enn kvinner. Nei, allergimedisiner og badstue funker ikke. Motta nyhetsbrev Velg dine seksjoner og få siste saker på epost.

Wwwveller forbrenning av alkohol kalkulator - sex

Det går jo alltid bra! Alkoholpromillen 1 time etter alkoholinntak blir: Regler for kommentering finner du . wwwveller forbrenning av alkohol kalkulator

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *